


Dušan Todić, restoran The Square: U kulinarstvu preferiram kontolisani modernizam sa tradicionalnim osnovama

Filip Ćirić i Vlastimir Puhalo, Homa: „Kreativnost i duša utkani su u sve naše gastronomske kreacije”

Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos

Manekenka Antonina Petković učestvovala je u pravljenju menija za Zaokret. Razgovarali smo se sa njom!

U ovim kafićima ćete se osećati kao na setu Wesa Andersona

Vanja Puškar, New Balkan Cuisine: „Hrana je savršen način da se komunicira kompleksnost i lepota Balkana”

Big Mamma grupacija najavljuje otvaranje svog najintimnijeg restorana

Morska rapsodija u centru Beograda: Počeli su dani Hvara

Ime restorana je dovoljno sugestivno, enterijer Bacchanalie je hrabra dizajnerska igra

Ed Sheeran menja pravac karijere? Upravo je lansirao liniju ljutih soseva
Isprobajte ovaj jednostavni TikTok recept za užinu koji je zaludeo sve(t)

Da li ste primetili da su i torte počele da dobijaju modni tretman? Ove trendinguju na Instagramu

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija
To su bili rođendani: Vintage je novi glavni sastojak torti
Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!)

Vitalis žitarični barovi novo poglavlje u Dr. Oetker portfoliju

Kuvajte kao Simsponovi uz pomoć Simpsons knjige recepata

Le Braci restoran je dokaz da održivost može izgledati kul

Naziv nije nasumičan: Zavirite u Erth restoran
