Pretraga

Ultimativni letnji bindž uz novitete na streaming platformama

Ultimativni letnji bindž uz novitete na streaming platformama

Tekst: BURO.

Znamo da svi jedva čekate drugi deo četvrte sezone "Stranger Things", ali predlažemo da vam se na radaru nađu i drugi naslovi sa julskog menija streaming platformi.

Stranger Things 

4. sezona, drugi deo

Netflix

1. jul

Ultimativni letnji bindž uz novitete na streaming platformama (фото 1)

"Stranger Things" je novim epizodama koje smo nestrpljivo čekali od pretprošlog jula nastavio u svom maestralnom stilu. Osim što u novoj sezoni glavnu ulogu igra muziku, Đurićko nas je oduševio kao Yurij, a stiglo je i iznenađenje u obliku Stranger Things X boxa. Prvi deo četvrte sezone bio je podeljen na više vremenskih linija, a Eleven se ujedinila sa dr Brenerom i počela da istražuje svoje poreklo u Hawkins laboratoriji. Brojimo sitno do 1. jula za novu dozu iznenađenja!

How to Change Your Mind

Netflix

12. jul

Ultimativni letnji bindž uz novitete na streaming platformama (фото 2)

Autor Michael Pollan vodi nas kroz istoriju upotrebe psihodelika, uključujući LSD, psilocibin, MDMA i meskalin prikazujući šta mogu da nas nauče o svesti, smrti, zavisnosti, depresiji i transcendenciji u novoj Netflix seriji "How to Change Your Mind". 

D.B. Cooper: Where Are You?!

Netflix

13. jul

"D.B. Cooper: Where Are You?!" prati 50-godišnju potragu za pronalaženjem čoveka koji je oteo putnički avion Northwest Airlines-a u novembru 1971. i pobegao sa 200.000 dolara.

Persuasion

Netflix

15. jun

Ultimativni letnji bindž uz novitete na streaming platformama (фото 3)

Ovog leta stiže i Netflixova verzija filma "Persuasion", zasnovana na istoimenom poslednjem romanu Jane Austin, sa Dakotom Johnson u glavnoj ulozi. "Persuasion" donosi premisu o drugoj šansi za prvu ljubav i stiže 15. jula.

Still working 9 to 5

Ultimativni letnji bindž uz novitete na streaming platformama (фото 4)

"Working 9 to 5" je sa snažnom glumačkom postavom koju su činile Jane Fonda, Dolly Parton, Dabney Coleman i Lily Tomlin, eksplodirao 1980. godine ali humor je zamaskirao ozbiljnu feminističku poruku o položaju žena u kancelariji. Novi dokumentarac istražuje 40 godina nejednakosti.

Rap sh!t

HBO

21. jul

"Rap sh!t" označava zvanični povratak Isse Rae na HBO nakon što je njena Emmy-em nagrađena "Insecure" završena krajem prošle godine. Serija prati dve dve prijateljice iz srednje škole koje odlučuju da započnu rep grupu. Sa Issom na vozačkom i Jaboukiem Young-Whiteom i Jonicom “Blue” Booth na suvozačkom mestu "Rap sh!t" obećava.

American Horror Stories

2. sezona

Hulu

21. jul

Ultimativni letnji bindž uz novitete na streaming platformama (фото 5)

Prve dve epizode druge sezone spin off-a antologijske serije "American Horror Story" biće premijerno prikazane na HBO platformi 21. jula. Nova sezona donosi originalne priče koje nisu povezane sa glavnom serijom i jedva čekamo da vidimo kakav paket uzbuđenja i iznenađenja nam pripremaju.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor