5 beauty proizvoda koji će policu u vašem kupatilu transformisati u malu umetničku galeriju

13.12.2023.
RECOMMENDED

Voajeri smo, a najviše od svega volimo da vidimo kako izgleda nečija rutina dok se spremaju za dan koji sledi. Nije ni čudo da #GRWM (skraćenica od „get ready with me“) ima preko 163 milijardi pregleda na TikToku. Iako svaki GRWM video predstavlja intimni pogled u nečiju beauty rutinu i otkriva njihove omiljene alate, pudere i kreme koje koriste „iza scene“, nema svaki proizvod ima WOW efekat za kojim tragamo.

Beauty brendovi danas predstavljaju proizvode čija su pakovanja i estetika jednako promišljeni koliko i njihov sadržaj. Ovde izdvajamo 5 brendova čiji će proizvodi vaše kupatilo transformisati u umetničku galeriju.

Byredo

Byredo beauty brendovi

Kada je Byredo lansirao liniju šminke 2020. godine, već su bili poznati po svojim minimalističkim belim pakovanjima i sans serif fontu. Bilo bi logično da se i šminka predstavi u istom stilu, ali je brend istupio sa novom idejom. Stvorili su palete senki za oči veličine dlana, smeštene u raskošnoj hromiranoj kutijici u obliku školjke, dok su ruževi i tubice za maskaru dizajnirane tako da imitiraju oblik bambusa. Pored toga, karmini se zatvaraju sa najprijatnijim magnetskim klikom.

Herbar

8 min 1 1 780x1005 1
itsnicethat EliseRigollet Herbar.format webp.width 2880 8iB02sdP8SXMc8E6

Njihova psihodelična estetika se u potpunosti slaže sa prirodnim sastavom proizvoda, obogaćeni šumskim pečurkama i sličnim sastojcima. Naš favorit je Gua Shroom, alat za masažu lica u obliku gljive, koji podseća na kultne Super Mario igre.

Simihaze Beauty

Simihaze 20122 copie 886e0cfe 3be1 4fe3 98e2 d237f4f42352

Simihaze Beauty su osnovale di-džejice i sestre bliznakinje Simi i Haze Khadra, a ovi proizvodi su sve sem očekivanog. Pufnaste ambalaže u mint zelena i candy roze nijansama svakom proizvodu daju jedinstven izgled koji se teško zaboravlja.

Pleasing

V1 0088 A003 L10662012.mov .01 10 35 17.Still000 scaled 1

Harry Styles nas je oduševio od samog početka, kada je predstavio prvu kolekciju Pleasing proizvoda – lakovima za noktiju u pažljivo dizajniranim bočicama koje podsećaju na elegantne šahovske figure. Nedavno je je uveo i parfeme koji dolaze do izražaja na toaletnom stolu zahvaljujući svojim savršeno zaobljenim bočicama.

Incorp

Screenshot 2023 12 13 at 14.42.32

Incorp mirisi su aromaterapeutske prirode i namenjeni su usklađivanju tela, uma i duha pomoću esencijalnih ulja. Tri mirisa po imenu I, You i We dostupni su u metalnim bočicama koji podsećaju na tečnu lavu. Dodatno su posebi zato što su dostupni u ograničenim količinama (u kolekciji od 200 bočica za svaki miris), te Incorp parfemi doslovno postaju mala umetnička dela koja možete uvrstiti u svoju beauty rutinu.

Saznaj više:
Povezani članci: