Nekoliko saveta za srećan život koje definitivno prepisujemo od Jennifer Aniston

  20.07.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/jenifercover.gif

  Jennifer Aniston. Ime i prezime kao i svako drugo ali ipak ono koje kako izgovorimo ili kako na njega pomislimo donese neki neobjašnjiv osmeh na lice, jer ruku na srce mali je broj onih koji mogu da kažu da ovu ženu ne vole. Donela nam je frizuru koja ne izlazi iz mode već desetinama godina (naravno, stepenasta prelepost kolokvijalno i poznata kao „rejčelka“ upravo po njenom liku iz serije „Prijatelji“). Kada je otvorila Instagram bukvalno je srušila Internet. Ne prate je skandali i tračevi, osim onih vezanih za čuveni Jen-Bred-Angelina trio, ali je i to uspela da prođe što bi se reklo „na nivou“. Da je bilo lako nije, i nekoliko puta je pričala o tome, ali nikada sa nepotrebnim patosom u glasu i stavu već realno, pribrano i osvešćeno. Prerasla je sve drame i postala kako je divno napisano „ono na šta mislimo kad kažemo “moda ne mora da se menja, kad jednom sebe pronađe onda postaje stil”“. Njen stav prema zdravom i aktivnom životu nešto što bi valjalo prepisati, a onaj prema godinama je sasvim trezven, i valjalo bi ga usvojiti. Godine prolaze a mi sa njima možemo da se nadamo da samo postajemo bolji, snažniji i stabilniji. 

  Rečju, Jennifer Aniston je nekako postala sinonim za mnogo dobrih, zdravih i ispravnih poteza uprkos svemu što se događa i nemoguće je ne zapitati se kako joj sve to polazi za rukom?!  Nedavno je u jednom intervjuu otkrila nekoliko trikova i odlučili smo da ih prepišemo. Ne očekujemo baš da ćemo postati zen jogini, niti naučiti sve odjednom ali malo Jen stava ne bi bilo na odmet i zato se okrećemo podkastima i knjigama kojima se Jennifer okreće za novo znanje i samopomoć. Ako pomaže Jen, opravdano očekujemo da pomogne i nama.

  KNJIGA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/1626783899536407.png

  „Lifespan: Why We Age – and Why We Don’t Have To“, David Sinclaire

  Jedna od neporecivih životnih činjenica je da šta god radili i ma kako sve napredno bilo, još uvek moramo da starimo. Neizbežno je, nekada traumatično i neshvatljivo, ali prirodno. Ipak, ono što čini razliku je ne da li starimo, već kako i kada to činimo. U svojoj knjizi „Lifespan: Why We Age – and Why We Don’t Have To“ doktor David Sinclair, vodeće ime u gentici, otkriva novu teoriju zašto starimo i kako to da izmenimo, i kako piše „starenje je bolest, a bolest je izlečiva.“  Ukratko, kroz niz primera dr. Sinclair demonstrira i predlaže načine na koje starenje može da se uspori. Kroz knjigu koja se čita sama od sebe, Dr. Sinclair upoznaje širu javnost sa naučnim otkrićima koja pokazuju da napredak tehnologije i sitne promene u načinu života- kao što su intermittent fasting, izlaganje hladnom vremenu ili vodi, manje mesa u ishrani, mogu da aktiviraju gene vitalnosti i učine da budemo mladi mnogo mnogo duže.

  PODKAST

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/1626783899697783.pnghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/1626783899374449.png

  „Insight Timer“

  Čini se da je ovo jedna od omiljenih aplikacija poznatih ličnosti budeći da i Russel Brand i Goldie Hawn a sada i Jennifer Aniston ističu kako je ovo aplikacija koja im je promenila život. Namenjena za smanjivanje anksioznosti, redukciju stresa i bolje spavanje, ova aplikacija važi za broj jedan besplatnu aplikaciju na kojoj je moguće naći časove joge, vođene meditacije, kurseve, live predavanja, plejliste i zvučne terapije za spavanje, i mnogo drugog sadržaja i to potpuno besplatno. Insight Timer ima pažljivo kuriran i sadržaj i raspored i sasvim sigurno ga vredi barem isprobati jer obećava da jeste portal u svet u kom je mir apsolutno zagarantovan.

  Saznaj više:
  Povezani članci: