4 puta kada nas je Audrey Hepburn iznenadila svojim OFF CAMERA stilom

23.01.2024.
RECOMMENDED

Audrey Hepburn, poznata po nekim od najboljih filmova iz zlatnog doba Holivuda i zbog izuzetne posvećenosti humanitarnom radu, je bila i modna ikona zahvaljujući besprekorno elegantnom stilu. Od kultne male crne haljine u filmu Breakfast at Tiffany’s pa sve na dalje, njen stil dan danas inspiriše ljude širom sveta.

KLASIČAN KARDIGAN

Audrey Hepburn je usavršila stilizaciju kardigana. Birala je jednobojne kardigane koji su služili kao centralni adut outfita i ostatak komada birala oko toga.

MIDI SUKNJA

Hepburn je često nosila pantalone, ali je imala afinitet i prema midi suknjama visokog struka. Glumica je volela da kombinuje tradicionalne ženske i muške elemente, kao što se vidi po ovom primeru gde spaja kardigan, suknju i baletanke.

PRETTY IN PINK

dec7a5cb5a5764e20886d9b3e64ac1c9
Screenshot 2024 01 22 at 15.59.37
Rotate Birger Christensen haljina, The Outnet

Njen drugi brak je bio sa italijanskim psihijatrom Andreom Dotijem, a za njihovu svadbu je prkosila modnim normama i opredelila se za kraću roze haljinu umesto tradicionalne bele venčanice. Haljinu je posebno za ovu priliku dizajnirao Givenchy. Ipak, dodala je bele baletanke da zaokruži oufit.

MINIMALISTIČKI VUNENI KAPUT

Strukturiran vuneni kaput može sam po sebi da čini dobar stajling, a Hepburn je to u više navrata dokazala. Naravno, uz to je najčešće dodavala okrugle naočare za sunce.

Saznaj više:
Povezani članci: