BURO. Wishlist: Spisak ŽELJA nam je u znaku LA VIE EN ROSE

21.10.2023.
RECOMMENDED

BURO. Wishlist ove nedelje izlazi izvan zone komfore! Inspirisani vizijom lokalnih dizajnera, gledamo život kroz ružičaste naočare i isprobavamo komade koji se poigravaju sa tradicionalnom idejom o ženstvenosti. Od mode do dekoracije enterijera i proizvoda koje želimo da uvrstimo u svakodnevnu skincare rutinu, predstavljamo vam ovonedeljni spisak želja.

Gala Borović

Lokalnu dizajnerku Galu Borović pratimo od kad je lansirala modni brend. Njeni krojevi, odabir boja i posebni printovi su izvan ovog sveta – nešto između hiper femme estetike i postmoderne mode. Iz poslednje kolekcije Nobody Liked the Silence, futuristički modeli korseta po imenu „Reversible Main Character Corset” u roze i ljubičastoj boji su naši favoriti.

Aromatherapist

Blush serum od našeg skincare brenda Aromatherapist je idealan negujući proizvod za prelazno vreme. Namenjeno normalnoj i mešovitoj koži, Blush serum će vam preko noći obezbediti ujednačen i negovan glow. Ukoliko imate posebno suvu i osetljivu kožu, predlažemo Intenz serum koji je za nijansu hidratantniji.

Remake Home

Daleko od toga da su novi na tržištu ali Remake detalji za kuću su nezaobilazni što se tiče dekora. Njihovi porcelanski tanjiri su nam posebno dragi, pogotovo oni sa natpisima koji su jednako lepi na trepezarijskom stolu kao i okačeni na kuhinjskom zidu. Naš omiljeni? Feed the Tiger tanjir za dezert.

Spaic

Da zaokružimo ovaj tematski „la vie en rose” šoping wishlist, ručno rađena Spaic torbica je komad koji se ne može zaobići. Pored uobičajene ponude, prave se po porudžbini i izgledaju kao da su izašli direktno iz naših devojačkih snova iz detinjstva. Ujedno edgy i girly, sve što želimo!

Saznaj više:
Povezani članci: