Pretraga

Ako ste opsednuti Prada mini suknjom sa šlepom, znamo gde možete da je kupite (po deliću cene)

Ako ste opsednuti Prada mini suknjom sa šlepom, znamo gde možete da je kupite (po deliću cene)

Tekst: BURO.

Ukoliko želite da saznate šta će biti trendi sledeće sezone bez da previše istražujete možda je najbolja ideja da posvećeno pogledate Prada reviju, jer se svaki put u komadima koje Muiccia Prada pošalje na pistu krije odgovor šta ćemo nositi sutra. Tako je bilo sa Miu Miu mikro suknjicom niskog struka koja nas je sve poslala u histeriju dvehiljaditih (i u teretanu da se bavimo trbušnjacima), pa i sa mini suknjom od svetlucavih ljuspica (želimo istovetnu torbu), ali i sa neobičnom svilenom suknjicom iza koje viori šlep.

Prvo smo izivili obrvu u znak iznenađenja, ali pošto nam je dovoljno influenserki promaklo pred očima sa šlepom koji ostaje iza njih i to u kombinacijama koje su kul i pomalo edgy, shvatili smo da bi možda bilo dobro investirati u nešto slično i videti kako izgleda biti casual princeza u 2022. godini. No, cena od 1.300 evra nas je malo poljuljala u toj ideji.

Ako želite da saznate da li je suknja sa šlepom nešto što možete nositi svakodnevno budžet više nije problem, jer smo u Zari pronašli jednu mini suknju vrlo inspirisanu Pradinom vizijom.

Njihova verzija stiže nežnoj roze nijansi (u dlaku istoj kao jedna od boja koju nudi Prada), a izrađena je od 100% recikliranog poliestera. “Šlep” stiže do u varijanti stilizovane pljosnate mašne na prednjoj strani, ali izdaleka zaista podseća na originalnu verziju i to po ceni od 4.990 dinara. Nema na čemu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor