Konačno brend sa potpisom Fibi Filo

27.07.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/670x830-11.png

Fibi Filo je konačno objavila da je na korak do dugo iščekivanog predstavljanja sopstvenog istoimenog brenda, te se svi Filofili širom sveta mogu registrovati na oficijalnom sajtu phoebephilo.com.

Ova vanserijska dizajnerka poznata po genijalnim krojevima i luksuznom minimalizmu, još je u julu 2021. godine najavila povratak modi nakon trogodišnje pauze i tom prilikom izjavila da se veoma raduje povratku i kontaktu sa svojom vernom publikom i da, biti nezavisan, dominirati i eksperimentisati pod sopstvenim uslovima je više nego značajno. Dodala je da je povratak u studio za nju neverovatno uzbudljiv i ispunjavajući u isto vreme.

Od tada je gradila svoj tim i unapređivala razvoj kako dizajna, tako i one poslovne strane brenda, o čemu govori činjenica da se timu priključio bivši izvršni direktor Asos-a, Patrik Silen, i to na poziciji generalnog direktora. Debi brenda je ipak više puta odložen.

Podsećanja radi, Fibi je u svojoj karijeri dala ključni doprinos modnoj kući Celine, a o tome govori podatak da je više nego trostruko uvećala godišnju zaradu ovog luksuznog brenda, koji je napustila 2017. godine.

Priključujemo se armiji FIbinih fanova i sa nestrpljenjem očekujemo njenu prvu kolekciju.

Saznaj više:
Povezani članci: