Modno obrazovanje: Na ovim profilima ćete saznati sve što vas zanima

  30.03.2023.
  RECOMMENDED

  Obožavamo beskonačno skrolovanje po Instagramu ali, ako zaista volite modu, niz primamljivih fotografija ni izbliza nije dovoljan da vam utoli glad. Zato vam donosimo listu naloga koje pomno pratimo kako bismo bili u toku sa svim aktuelnim temama, saznali insajderske informacije ali i naučili najzanimljivije stvari o istoriji mode. Spremite se da vam postanu nova opsesija.

  THREADUCATION

  @Thereaducation

  Ako ste ljubitelj modnih dokumentaraca, ovo je adresa koju ćete obožavati pošto se na njoj nalazi odlična kolekcija dokumentarnih filmova o raznim brendovima i dizajnerima. Odlične snimke prate jednako dobri komentari koji će se svideti i laicima i insajderima.

  ECHO OMNDI

  @omndi

  Intimni intervjui sa osobama koje rade u modnoj industriji ali nisu klasičan mejnstrim, poput skauta za modele, fotografa i osnivača nezavisnih brendova. Ako vas interesuje kako posao zaista funkcioniše i kako se stiže do određenih rezultata ili ako pokušavate i sami da se probijete u industriji – više nego korisno.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/1680256637942699.jpg

  FASHION ROADMAN

  @fashionroadman

  Odgovori na krupna pitanja, od istorije mode pa sve do detaljne analize revija i kolekcija, aktuelnih tema (i sukoba) poput one da li su društvene mreže i prezasićenost uništile modu, nalaze se na ovom YouTube kanalu.

  UNDERSTITCH

  @understitchYT

  Detaljne analize istorije i poslovnih aspekata koji se odnose na brendove i dizajnere su ono zbog čega pratimo Understich. Obavezno štivo za sve koji žele da razumeju finansije, marketing, kreativu i kako svi zajedno funkcionišu – dobro ili loše.

  JANSEN GARSIDE

  @jansen_garside

  Ako već imate osnovna predznanja o modi, kolekcijama i dizajnerima, Jansen Garside će vam pružiti pravi masterclass i otkriti ko i šta sve stoji iza ključnih momenata industrije, kako istorijskih tako i aktuelnih.

  @jansen_garside #greenscreen Telfar just announced their new pricing strategy driven by consumer demand. #telfar #telfarbags #fashionnews #fashiontiktok ♬ original sound – Jansen Garside

  @jansen_garside #greenscreen Who was the person behind the iconic McQueen jewelry, such as the coiled corset and spine corset? His name, Shaun Leane. #fashionfyp #mcqueen #fashiontiktok #fashionhistory ♬ original sound – Jansen Garside

  GLAMOBSERVER

  @glamobserver

  Ne znate kako da se probijete i uspete u industriji? Glamobserver daje korisne trikove i savete o tome šta vam je zapravo potrebno da se probijete u stvarnom životu – hint – vrlo često se radi o veštinama koje vam nisu ni pale na pamet, poput Excel tabela.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/1680256637680631.jpg
  Saznaj više:
  Povezani članci: