Šta sve treba da uradite kako biste došli do željene Hermès torbe

  06.10.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/hermes_cover.jpg

  Ako pitate one koji vole i poznaju luksuzne modne marke koju torbu bi želeli da imaju, sigurni smo da će 9 od 10 njih reći da se radi o Kelly ili Birkin modelu kuće Hermès.
  I Kelly i Birkin torbe su sveti gral svih must have luksuznih šoping lista. One spadaju u Hermès Quota Bags, jer kao što i ovaj izraz sam govori – postoji količinska kvota koju možete da kupite u roku od godinu dana, odnosno u ovom slučaju maksimalno dve.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1665049452871302.jpg

  Obe su bezvremenski komadi za ceo život i statusni simboli, a ono što ih postavlja na sam tron najpoželjnijih jeste Hermès politika da su teško dostupne, a njihova proizvodnja zaista i jeste drugačija u odnosu na onu kakavu imaju Chanel, Dior i ostali brendovi. Malobrojne zanatlije prave ih ručno, a svaki korak zahteva vreme, te je svaki detalj doveden do savršenstva. Chanel, Dior, LV i ostale torbe sličnog cenovnog ranga jesu skupe i poželjne, ali ni jedna od tih kuća nema politiku kakvu ima Hermès. Na primer: da bi vam uopšte bila ponuđena Kelly ili Birkin torba morate da ispunite određene uslove. Praktično je nemoguće samo ušetati u butik, reći koji model/ veličinu/ kombinaciju boja kože i hardweara želite i dobiti je. Za početak, insajderke znaju da se ući u Hermès i ”s vrata” tražiti Kelly ili Birkin smatra drskošću i bezobrazlukom. Na modnim forumima ćete naći nebrojena iskustava klijentkinja koje toliko priželjkuju jednu od ovih torbi, koje se smatraju ”quota” torbama. Što ponekad zna da deluje neverovatno i apsurdno.

  Saznaj više:
  Povezani članci: