Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri

  13.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/vanja_cover.jpg

   

  Ako ste opsednute modom možda imate utisak da se modni urednici i influenseri šetaju morskom rivom u štiklama i skupim haljinama, noseći šljašteći nakit i torbe sa logom. Ali razmislite ponovo. Poenta je da budete šik, a sve to na način „nisam se trudila uopšte“. Ako nemate inspiraciju i pitate se kako da za svoj alter-ego sa Francuske rivijere uklopite u istu priču šik i praktično, tu na scenu stupa Vanja Milićević sa svojim predlozima. On y va!


   

  Francuskinje imaju malo drugačiji pristup beauty rutini: bez pudera, samo zaštita od sunca, malo maskare i ruž (iskreno, možda svi treba da usvoje ovaj princip leti). Vanja vam preporučuje da ovome dodate i šešir. Veliki. Slamnati. Jer, zašto da ne! Na Rivijeri ste! Omaž Brigitte Bardot je ovde najprimerenija stvar.

   

   

   

   

  This is my summer

   

  Zaboravite na malu crnu haljinu. Zaboravite i na bele kombinacije. Recite sebi da ste spremne za promenu i pokušajte ovaj put nešto drugačije. Kao na primer: boje. Birajte jarke komade koji su jednostavnog kroja i kombinujte ga sa neutralnim bojama. Tako ćete izgledati usklađeno u svakom trenutku.  Saznaj više:
  Povezani članci: