Pretraga

Asa Butterfield i Natalia Dyer u novom trileru koji jedva čekamo

Asa Butterfield i Natalia Dyer u novom trileru koji jedva čekamo

Tekst: BURO.

Kad se spoje dve serije kao što su „Sex Education” i „Stranger Things”, odnosno naši omiljeni glumci iz istih, to mora da sluti na nešto dobro. Asa Butterfield i Natalia Dyer biće glave zvezde novog horor filma „All Fun and Games”.

U pitanju je horor-triler o grupi braće i sestara koji su uvučeni u dečiju igru sa demonskim preokretom. Ari Costa i Eren Celeboglu zajedno će režirati film, a snimanje bi trebalo da počne pre marta.

Natalie, do tada, jedva čekamo da vidimo u novoj sezoni serije „Stranger Things” koja nam stiže na leto. Do tada predlažemo da upoznate nove likove četvrte sezone serije. Nedavno se pojavila sa Amandom Seyfried i James Nortonom u Netflixovom filmu „Things Heard & Seen”, dok smo Asu Butterfield kao Otisa nedavno gledali u 3. sezoni serije „Sex Education”. Ukoliko vam je promaklo, „Sex Education” ekipa traži trans par za novu sezonu - glumačko iskustvo nije preduslov.

Iako za sada nema više detalja, ne sumnjamo da će film doslovno biti „All Fun and Games”. A do tada koristimo januar kao stvoren za bindžovanje i gledamo sve što je novo na streaming platformama, a ne možemo da dočekamo seriju "Inventing Anna" koja nam stiže već 11. februara.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor