Spremite se za novi Barbenheimer

21.07.2024.
RECOMMENDED

Ako ste od onih koji se spremaju da pohitaju u bioskope ove jeseni kako bi gledali Wicked Part One sa Arianom Grande u glavnoj ulozi, verovatno će se vaš izbor odeće svesti na dve opcije – roze ili zelenu. No, možda se ipak predomislite i obučete nešto u fazonu starog Rima jer je upravo pomeren datum izlaska velikog hita – nastavka filma Gladijator – za novembar, isti mesec kada nam stiže mjuzikl o omiljenim vešticama. Upravo ta situacija podsetila je filmofile na ono što nam se dogodilo prošlog leta, kada su u istoj nedelji bila prikazana dva velika filma, Barbie i Oppenheimer.

Doduše, na imenu novog Barbenheimera još treba poraditi, ali su mogućnosti beskrajne, kao i opcije za autfite. Zamislite šešir veštice uz gladijatorske sandale i ružičastu haljinu. Možda smaragdnu odeću sa detaljima u narandžastoj i beloj u čast irskog porekla Paula Meskala koji igra glavnu ulogu u novom Gladijatoru. Ili kostim u stilu Marka Aurelija, a celo telo obojite u zeleno? Eto nekoliko ideja za prikladno oblačenje tih dana i pretvaranje odlaska u bioskop u pravcati modni doživljaj.

Može li Barbenheimer ponoviti uspeh?

barbenheimer
Platforma X

A ako se pitate, možda, mogu li uopšte neki drugi filmovi da ponove istoriju Barbenheimera, budite sigurni da bi to upravo moglo da se desi sa ova dva ostvarenja. Iako različiti po atmosferi, i Gladijator i Wicked prvi deo mogu postati pravi filmski događaji i privući širok auditorijum. Oba imaju odličnu glumačku postavu, sjajne kostime, dobro poznate priče i mogu da dopru do raznolike publike u kojoj će verovatno prednjačiti žene – u prvom slučaju jer žele da pogledaju dobru žensku priču, a u drugom da vide Paula Mescala kao gladijatora.

Fotografije: Instagram, platforma X, Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: