Osam stvari koje smo pomislili kada smo čuli da su Olivia Wilde i Harry Styles zajedno

  12.01.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/01/harry-olivia-cover.gif

  Tek smo u drugoj nedelji nove godine, a Harry Styles je već uspeo da osigura da pričamo i mislimo o njemu i više nego dovoljno i da 2021. započne na bombastičan način. Uz novi spot i vest meseca. Prvo se pojavio video za njegov poslednji singl “Treat People With Kindness” u kom se transformisao u blistavu kabare zvezdu i gde rame uz rame sa Phoebe Waller-Bridge đuska, u identičnim, šljokičastim, naravno Gucci, outfitima. Posle toga je došao vikend, i kako se venčanja još uvek nekako održavaju (ni nama nije baš najjasnije), ovog vikenda su “da” rekli Harryjev agent Jeff Azoff i njegova devojka Glenne Christiaansen. Iako smo bili oduševljeni njegovim Gucci odelom i generalnom nonšalantnošću kojom uspeva da drži piće i još neke aksesoare u istoj ruci i izgleda genijalno, nije bilo moguće ne primetiti da drugom rukom drži nekoga za ruku i da je taj neko ni manje ni više spisateljica, glumica i rediteljka Olivia Wilde. Pored toga što je zajednički look bio modni momenat za pamćenje (jer da, i Wilde je nosila Gucci, svašta) on je bio i mini-srčani udar za sve fanove, da je Harry od sad pa na dalje zauzet. Svi koji smo se nadali možemo slobodno da prestanemo, a pored toga od dana kada smo saznali za ovu informaciju do danas smo razmišljali o dosta toga.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/01/1610456735488003.jpg

  1. Kako stvari stoje zvanično možemo da zaključimo da su najbolji tipovi na svetu (pod “najbolji” mislimo kompletno najbolji, od izgleda preko stava do opšte ljubavi koju svet iskazuje prema njima) Keanu Reeves i Harry Styles u vezi sa „starijim“ devojkama. Doduše Olivia od Harryja stvarno jeste starija i to deset godina, dok je Alexandra od Keanua zapravo i mlađa ali je starija od onoga što su mnogi “očekivali”. Bilo kako bilo, možda to i nije previše iznenađujuće budući da obojica objektivno jesu kao zreliji od mnogo tipova bilo kog uzrasta, plus da su s druge strane u pitanju istinski genijalne žene. Koliko god da je ova vest težak udarac, Olivia Wilde je pametna, kreativna i dala je svetu “Booksmart” tako da objektivno, nemamo baš mnogo (realno, ništa) da zamerimo ovom spoju. 

  2. Koliko je zapravo genijalan potez što je kao prvo, Olivia Wilde odlučila da završi saradnju sa Shia LeBeoufom zbog njegovog ponašanja na snimanju, i što je, kao drugo, na njegovo mesto došao Harry. Očigledno poslovno-emotivna win-win situacija!

  3. Uzgred, baš zbog toga nije baš mnogo ni iznenađujuće da se ova romansa desila i sve ima izuzetno mnogo smisla. Olivia režira novi film, “Don’t Worry Darling” u kom Harry igra, a on-set romanse stvarno nisu novina koja se događa od juče u filmskom svetu. Istina, stereotipizirana i uobičajena, dinamika sparivanja bi obično podrazumevala režiser-glumica odnos što je još jedan razlog zašto dižemo čašu za ovaj režiserka-glumac dvojac koji prkosi normama.

  4. Zašto poslednjih dana odjednom svi pričaju o Lizzo? Ah… Harry i ona su se jednom držali sa ruke ali ih niko nije dovodio u romantičnu vezu. Ili što bi jedan Twitteraš rekao: “Dakle, Harry i Lizzo mogu da se drže sa ruke, ali čim Harry to uradi sa belom plavušom to automatski znači da su zajedno?? wtf.” 

  Okej, potencijalno smislen argument ali isto tako Lizzo i Harry nikada nisu bili u uparenim Gucci outfitima i uz to došli zajedno na venčanje prijatelja. Enough said.

  5. Naravno da je ekipa iz Deux Moi, sve prva znala i da se prvo kod njih na storiju pojavila teasing rečenica “dušica, glavna muška uloga u VEOMA očekivanom filmu 2021/2022 je uhvaćen sa svojom starijom koleginicom/režiserkom na Santa Barbari“.  Stvarno DeuxMoi, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

  6. Uzgred, gde je Jason i šta radi? I kada su i zašto Olivia Wilde i Jason Sudeikis uopšte raskinuli? Brza Google pretraga kaže u novembru, “zajedničkim dogovorom” i “bez puno drame”. Ipak, kako stvari stoje, dosta njoj bliskih izvora kažu da je Sudeikis veoma potrešen zbog Styles situacije, jer je raskid previše svež, ali i da Harry nije bio razlog raskida. Hvala Google.

  7. Neko na internetu se naravno setio da je One Direction imao pesmu “Olivia” i da je ona veoma primenljiva na trenutku situaciju. “Olivia is whoever you want her to be…. Is Olivia even a person? Is Olivia an emotion? Is she a place? We don’t know.” Prelepo.

  8. Kada se sve sabere i oduzme, teška srca priznajemo da je ovo prilično kompleksna situacija na koju je jednako primenljiv i Mobyjev stih „Why does my heart feel so bad?“ ali i sveopšti konačni zaključak mnogih da društvenim mrežama, a to je da je ovo i tip vesti kakvih želimo više u 2021. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: